Skip to main content

Eliminar workspaces seleccionats

Per eliminar un o diversos workspaces seleccionats cal utilitzar l’opció corresponent al botó Operacions de la secció Workspaces: del Un cop es confirma l’operació, és possible verificar-ne el resultat a la secció Operacions.
Per evitar eliminacions massives per error, el límit d’aquesta operació és de 50 dispositius.

Eliminar workspaces en massa

Per eliminar múltiples workspaces en massa, un cop activat el botó d’aquesta opció, cal informar una llista de noms de workspaces a eliminar: bulkdel Un cop es confirma l’operació, és possible verificar-ne el resultat a la secció Operacions.

Consideracions sobre l’eliminació

  • L’eliminació de dispositius no és immediata. Després de sol·licitar l’esborrat, poden transcórrer alguns minuts fins que el procés es completi i el dispositiu deixi de mostrar-se a la plataforma.
  • Encara que s’elimini un dispositiu, si aquest té FlexxAgent instal·lat i continua reportant, el dispositiu tornarà a aparèixer a la plataforma.
  • Si s’eliminen dispositius de diverses suborganitzacions, es generarà una operació independent per cada suborganització.